Benvinguts a Pagès is an open-door weekend in which to know the origin of the food we eat, taste products and the territory’s cuisine in restaurants and sleep in the participating lodgings. It is usually held at the beginning of June and more than 900 proposals from all over Catalonia participate.

Recull de premsa

mardi 6 juin 2017

¿Qué pinta tiene la espelta antes de convertirse en pan?

Mitjà: larazon.es

mardi 6 juin 2017

Veure i viure en primera persona què és ser pagès

Mitjà: ara.cat

dimanche 4 juin 2017

El camp s’obre de bat a bat

Mitjà: TV Lleida

samedi 3 juin 2017

Benvinguts a Pagès

Mitjà: TV3 - Telenoticies / Minut 24'50"

samedi 3 juin 2017

El món rural obre les seves portes

Mitjà: leconomic.cat

jeudi 1 juin 2017

Reconectar los ciudadanos con el orgien de los alimentos

Mitjà: lavanguardia.com

lundi 29 mai 2017

Prepara tu fin de semana con Benvinguts a Pagès

Mitjà: 7canibales.com

jeudi 27 avril 2017

Les cases de pagès obren les portes

Mitjà: elpais.cat

Torna a dalt