fbpx

En què consisteix Benvinguts a Pagès virtual?

Durant la setmana del 26 de setembre al 2 d’octubre, Benvinguts a Pagès, oferirà una edició virtual amb la finalitat de donar a conèixer alguns dels agents que hi participen. Enguany, tothom que ho desitgi, tindrà l'oportunitat de participar i gaudir de l’esdeveniment del Benvinguts a Pagès des de casa.

L’edició virtual s’oferirà a través del perfil de Benvinguts a Pagès a quatre xarxes socials (Youtube, Instagram, Facebook i Twitter). Les explotacions, allotjaments i restaurants participaran en diferents formats: taller-tutorial, entrevista, recorregut virtual i càpsula de consells sobre alimentació, vida rural i experiències a pagès.

Ets una explotació i vols conèixer els requisits per participar a Benvinguts a Pagès Virtual?

BASES

Per poder participar a l'edició virtual de Benvinguts a Pagès cal:

 • Inscriure's abans del dia 29 de juliol abans de les 12 de la nit
 • Ser membres de l'edició presencial de Benvinguts a Pagès (si us heu donat de baixa al BaP presencial per algun motiu justificat també podeu accedir al BaP virtual)
 • Disponibilitat per participar-hi de manera virtual entre els dies 26 de setembre i 2 d'octubre de 2020
 • Tenir perfil en almenys una de les principals xarxes socials (Youtube, Instagram, Facebook, Twitter) per anunciar l'esdeveniment i estar en contacte amb els participants durant el seu desenvolupament
 • Tenir un canal que permeti la venda directa dels productes (pot ser telèfon o Whatsapp)
 • Disposar de càmera per gravar els vídeos i continguts (els smartphones posterior a 2015, compleixen els requisits tècnics per oferir la qualitat desitjada del projecte)

ES RECOMANA

 • Seleccionar una persona de l'empresa que tingui certa fluïdesa i agilitat lingüística per parlar davant de càmera
 • Disponibilitat per estar pendents de les xarxes socials i els canals de contacte i venda directa durant la setmana del 26 de setembre al 2 d'octubre, per poder donar seguiment a les peticions dels participants
 • Participar a la classe virtual del 20 d'agost en la qual un professional de l'audiovisual oferirà consells per a preparar el vostre material i li podreu plantejar els vostres dubtes. En cas de no poder seguir la classe en directe, la podreu seguir després en diferit a través de l'enllaç que us facilitarem
 • Un cop se us assigni la categoria en la que participareu, comenceu a desenvolupar la idea i el material per enviar-lo el dia 4 de setembre, que és la data límit d'enviament del material

Preguntes freqüents sobre l'edició virtual del Benvinguts a Pagès

Consulta-les!

 • Si vull participar en el Benvinguts a Pagès virtual, què haig de fer?
  En primer lloc és imprescindible complir les bases. Si és així, un cop enviada la sol·licitud de participació, ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar-vos en quina categoria podeu participar i què heu de fer. Us avancem que us haureu de gravar vosaltres mateixos, enviar-nos el material i un equip de professionals de l’audiovisual us ajudarà a editar-lo.
 • Qui pot participar al Benvinguts a Pagès virtual?
  A l’edició d’enguany només poden participar al Benvinguts a Pagès virtual aquells agents inscrits prèviament al Benvinguts a Pagès presencial, però és opcional. El Benvinguts a Pagès virtual i el Benvinguts a Pagès presencial són complementaris però no excloents. És imprescindible complir les bases.
 • Oferiu recomanacions o exemples per preparar el material?
  Tots els inscrits podreu participar d’una classe tutoria virtual amb un expert de l’audiovisual a qui podreu fer preguntes. Tindrà lloc el dia 20 d’agost i serà gratuïta. Posteriorment s’enviarà a tots els inscrits un enllaç amb la classe gravada. Més endavant us informarem sobre l’horari i com accedir-hi.

Tens més preguntes, et podem ajudar?

Escriu-nos!

Torna a dalt