fbpx

Tractament de dades

Les dades que ens facilita són tractades amb les finalitats següents: gestió del sorteig i el seu guanyador i, en cas que vostè ho accepti expressament, enviar-li el nostre butlletí electrònic de notícies (newsletter), així com altres comunicacions electròniques. PRODECA es troba legitimat per tractar les dades personals dels participants sempre que ells ens prestin el seu consentiment en el mateix formulari. Tractarem les seves dades mentre segueixi activa la Promoció, i mentre PRODECA tingui obligació de conservar-los o bé estigui exposat a responsabilitats legals vinculades a aquesta fi.

Amb l’objectiu de donar-li un millor servei, transferim les seves dades a l’estranger i, en concret, als Estats Units d’Amèrica. D’aquesta forma, i a través de l’entitat Survey Monkey, amb les garanties legals pertinents (adherit a Privacy Shield), les seves dades estaran protegides adequadament.

Per exercir els seus drets d’accés, de rectificació, de supressió, de limitació, de portabilitat i/o de retirar el seu consentiment enviï un e-mail a info@benvingutsapages.cat i segueixi les instruccions que se li indiquin. També té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Finalment té dret a oposar-se al fet que Promotora d’Exportacions Agroalimentàries Catalanes, S. a. empri les seves dades personals per a finalitat de màrqueting (per exercir-ho enviï un e-mail a info@benvingutsapages.cat

Torna a dalt