Què és L’InnnoBaP?

El programa InnoBaP, impulsat per Prodeca en el marc del projecte Interreg MD.net: “When brand meets people, vol reconèixer i impulsar 5 productes i/o serveis d’empreses agroalimentàries participants al Benvinguts a Pagès 2020, que destaquin pel seu potencial innovador.

L’objectiu principal del programa és assistir als 5 productors/es amb eines pràctiques i assessorament individualitzat per a promoure el potencial dels seus productes i explotacions agràries. Es proporcionarà suport en l’anàlisi i millora de la seva competitivitat i perspectives de comercialització/internacionalització.

Mediterranean Diet

EXPLOTACIONS QUE HAN PARTICIPAT AL PROGRAMA INNOBAP

Pommy House

Pommy House, des del Montsià, està especialitzada en la producció de magranes de varietats primerenques i residu zero, exporta a Europa i a altres països com Qatar i compta amb un sistema informàtic pioner per garantir la traçabilitat de la producció.

Instagram

Pommy House
Aromis de la Conca

Aromis de la Conca

Aromis de la Conca, situada a Montblanc a la Conca de Barberà, ha recuperat el conreu del safrà a Catalunya, després de 100 anys de la seva desaparició. El safrà de la Conca de Barberà és considerat de gran qualitat pels seus aromes i sabors.

Instagram Facebook Twitter

Aromis de la Conca

Lo Caragol de la Serra

Lo Caragol de la Serra, a Les Garrigues, és una explotació dedicada a la cria i engreix de cargols que aplica un model singular. Replica en aquest espai agrícola unes condicions molt similars a les del medi natural, amb fruites, verdures, herbes i gra ecològic per als cargols. La seva producció arriba als restaurants i comerços de la província, però també de Barcelona.

Instagram

Lo Caragol de la Serra
Fructumcat

Fructumcat

Des de la Noguera, Fructumcat és la quarta generació de pagesos que treballen la terra a partir de la vinya, l’olivera, les fruites de bosc i els cereals. Ho fan a partir d’una agricultura sostenible, amb criteris de producció integrada i en què es mantenen el cicles lunars de la biodinàmica tradicionals de principis de segle XX.

Instagram Facebook Twitter

Fructumcat

Centre de Manipulació de la Castanya

A Osona, el Centre de Manipulació de la Castanya dona protagonisme a aquest producte durant tot l’any més enllà de la tardor des d’unes finques situades a 900 metres d’alçada al Montseny. L’explotació treballa amb un procés totalment natural on només es tracta amb castanya. D’aquesta manera s’obté un producte molt ric en vitamines, minerals i molt nutritiu conservant totes les seves propietats organolèptiques.

Instagram Facebook

Centre de Manipulació de la Castanya
Torna a dalt