Formulari de sol·licitud d'inscripció per Restaurants

Has participat en edicions anteriors?

Escriu el teu correu electrònic a continuació. A través del teu correu electrònic, recuperarem la teva informació per tal de facilitar el teu procés d’inscripció.

Si tens algun problema per rebre el correu o no recordes la teva adreça posa't en contacte amb nosaltres a restaurants@benvingutsapages.cat

Si és el primer cop que hi participes emplena el següent formulari.

L’emplenament d’aquesta fitxa no implica la participació directa al projecte Benvinguts a Pagès 2022 ja que les dades proporcionades hauran de ser verificades per l’organització en funció dels requisits.

La pàgina web de Benvinguts a Pagès (BaP) inclourà una fitxa personalitzada per a cada un dels restaurants participants. Aquesta fitxa servirà perquè el visitant pugui conèixer les particularitats del vostre establiment alhora que li proporcionarà informacions pràctiques; entre altres, les vostres dades de contacte. A continuació us demanem algunes dades, algunes de les quals serviran per a generar la fitxa del vostre restaurant si acompliu amb tots els requisits demanats per a participar en el Benvinguts a Pagès.

Edició no celebrada per la pandèmia.

Localitza el restaurant en aquest mapa de Google Maps. Pots fer servir el cercador per adreça per trobar-la.

http://facebook.com/
@
@

Preferentment mòbil: per a poder contactar en cas que per la pròpia dinàmica del treball ho requereixi. En cap cas es farà públic ni se’n farà cap altre ús que no sigui per a la gestió del projecte.

Més informació a http://act.gencat.cat/marques-i-segells/uneix-te/

  • Agregar nueva opción

Especifiqueu si pertanyeu a algun Col·lectiu de Cuina o si teniu distintius vinculats a la gastronomia i/o al territori.

  • Agregar nueva opción
1

Nom del vi, nom del celler, nom de la DO (si en té) i comarca.

1

Si heu emplenat aquesta fitxa per via telemàtica, cliqueu enviar sol·licitud; si teniu algun problema amb l’enviament contacteu amb l’organització al telèfon 675 783 297 indicant que el motiu de la trucada és una consulta en referència a un restaurants de Benvinguts a Pagès o bé enviant-nos un correu a restaurants@benvingutsapages.cat

La tramitació d’aquesta sol·licitud no garanteix la participació a Benvinguts a Pagès – Setmana Bio. Des de l’organització s’estudiarà la vostra petició i se us informarà degudament.

D’acord amb la Llei orgànica, 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals, l’informem que Promotora d’Exportacions Catalans SA (Prodeca) és el responsable de tractament de les dades personals que estan sent recollides a través del present formulari sent la finalitat de tractament promocionar el seu negoci comercialment a través de les nostres plataformes. La legitimació per a dur a terme aquest tractament té base legal en el seu consentiment atorgat i en aplicació de mesures precontractuals. Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), limitació, portabilitat i oposició dirigint-se a l’adreça contacte@prodeca.cat. Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (apdcat.gencat.cat). Les dades seran conservades fins que vostè sol·liciti la baixa del servei. Les dades podran ser comunicades a tercers tenint en compte que la finalitat és la promoció del negoci.