-
Descripció
Sant Gil d'Albió és una empresa familiar amb 35 anys d’experiència en l'elaboració de formatges artesans.
Actualment, elaborem vora 90.000 kg de formatge a l'any, de manera artesanal, obtenint un producte de màxima qualitat. Exportem el 40% de la producció, especialment als Estats Units i Europa.
Som una empresa dinàmica, en creixement, ampliant la gamma de productes i modernitzant les instal·lacions, sense oblidar les nostres arrels.Pagesos/Responsable
JOSEP MARTÍ NINOT
-
Adreça
C/ MAJOR 29
Camp de Tarragona, Llorac, Conca de BarberàCom arribar-hi
Podeu aparcar a l'entrada d'Albió. És un poble molt petit, caminant pel carrer Major ja trobareu el cartell indicador de la formatgeria.
Si seguiu les indicacions de Google Maps us portarà fins a la porta.
Aprofita i visita també
Ca la Cova
Som Mestres artesans alimentaris de la carnisseria, cansaladeria i xarcuteria des del 1937. Negoci familiar nascut a Vimbodí i Poblet actualment regentat per la tercera generació, la Natàlia, Mestra artesana que ha seguit les arrels del negoci familiar amb una experiència professional de més de 30 anys d’ofici. A la Ca Cova elaborem sense presses. Tots els nostres productes estan fets artesanament amb carns de proximitat i de 1a qualitat. Cada dia elaborem productes frescos i embotits curats o cuits. Tots fets al nostre obrador datat del 1937 per mestres artesans i professionals de l’ofici.