-
Descripció
Som Mestres artesans alimentaris de la carnisseria, cansaladeria i xarcuteria des del 1937. És un negoci familiar nascut a Vimbodí i Poblet que actualment està regentat per la tercera generació, la Natàlia, Mestra artesana que ha seguit les arrels del negoci familiar i compta amb una experiència professional de mes de 30 anys d’ofici.
Com treballem,
A la Ca Cova elaborem sense presses, amb molta cura i molt d’amor. Tots els nostres productes estan fets artesanament amb carns de proximitat i de primera qualitat. Diàriament elaborem tant productes frescos com embotits curats o cuits. Tots ells fets al nostre obrador datat del 1937 per mestres artesans i professionals de l’ofici.
Pagesos/Responsable
Natàlia
-
Horaris d’obertura al públic
De dimarts a dissabte de 9:30h a 13:30h Divendres mati de 9:30h a 13:30h tarda de 18:00h a 20:00h
-
Adreça
Major, 72
Camp de Tarragona, Vimbodí i Poblet, Conca de BarberàCom arribar-hi
Entrada directa a la població desde la N-240.
Ens trobareu just al costat de la Plaça Major.
Aprofita i visita també
Niu Celler
Niu Celler és un petit celler de producció de Vi Natural, sense cap intervenció des de que és raïm fins a transformar-se en vi dins de l'ampolla. Fem un procés d'elaboració respectuós i amb la mínima intervenció possible. Vins ecològics i del nostre territori, la Conca de Barberà, on cuidem els ceps i el raïm fins al final perquè el producte arribi al consumidor de la manera més directa possible. A Niu Celler fem vins amb passió però sobretot amb amor pel projecte que vam iniciar fa un parell d'anys. Som la Paula i el Ferran, dos joves que volem que el territori sigui per viure i per viure'n.