-
Descripció
Som la 4a generació d'un negoci d'embotits iniciat per l'avi Silo, en Josep Mestres Plassa l'any 1924. Ens hem adaptat als temps i actualment l'administro jo, M Àngels Fusté Coch des del 2008. Des de llavors, he anat actualitzant l'activitat. Fem botifarres, llonganisses, xoriços, llibrets, broquetes, hamburgueses.
Pagesos/Responsable
M Àngels Fusté Coch
-
Horaris d’obertura al públic
De dilluns a dissabte de 9 a 13:30 i de 17:30 a 20 Dimarts i dimecres tardes tancat
-
Adreça
CARRER MAJOR, 27
Camp de Tarragona, Vimbodí i Poblet, Conca de BarberàCom arribar-hi
Carretera N-240
Aprofita i visita també
Niu Celler
Niu Celler és un petit celler de producció de Vi Natural, sense cap intervenció des de que és raïm fins a transformar-se en vi dins de l'ampolla. Fem un procés d'elaboració respectuós i amb la mínima intervenció possible. Vins ecològics i del nostre territori, la Conca de Barberà, on cuidem els ceps i el raïm fins al final perquè el producte arribi al consumidor de la manera més directa possible. A Niu Celler fem vins amb passió però sobretot amb amor pel projecte que vam iniciar fa un parell d'anys. Som la Paula i el Ferran, dos joves que volem que el territori sigui per viure i per viure'n.