-
Descripció
Som una petita explotació familiar. Fem formatges frescs i curats elaborats artesanalment amb llet de cabra obtinguda del mateix ramat. La nostra formatgeria està arrelada a la tradició ramadera del nostre poble, on des de temps immemorials els ramats han pasturat per totes les nostres contrades. Vine de visita a la nostra explotació per conèixer aquesta increïble tradició que no et deixarà indiferent!
Pagesos/Responsable
Laura Bladé Bladé i Juan Jose Murria Pellisa
-
Adreça
Carretera del Perelló, km 17
Terres de l'Ebre, Rasquera, Ribera d'EbreCom arribar-hi
Ens trobem a la carretera de Rasquera al Perelló, al km 17. A tres quilòmetres de Rasquera, a l'esquerra, trobareu l'entrada al mas.
Aprofita i visita també
MEL BONET
Hola! Som en Jordi i en Ramon, la segona generació de Mel Bonet, dos germans apassionats pel món abellaire. Ens agrada definir-nos com apicultors de bressol, ja que des de ben petits hem estat envoltats d'abelles i de mel. Hem après sobre l'apicultura de les mans d'un gran mestre, el nostre pare. Com a amants de les abelles, treballem i convivim amb elles per a obtenir productes de màxima qualitat i ho fem d'una forma totalment artesanal. Et convidem a visitar el nostre obrador de la mel, on veuràs les abelles de ben a prop i amb total seguretat, a través d'un rusc d'observació. També t'explicarem tot el procès de la mel, des del rusc fins al pot i farem un tastet de mels. Finalment hem organitzat un taller on tu mateix/a faràs la teva espelma de cera verge d'abella. T'esperem.