-
Descripció
Sóc un celler familiar, que treballo la terra directament, la vinya i l'elaboració del vi. Per tant, estic fent un projecte integrat des de la terra fins a l'elaboració i comercialització del raïm i del vi resultant. Sóc enòloga de professió de fa més de vint anys i ara estic fent el propi projecte. L'objectiu principal és l'elaboració d'un vi exclusiu per ser un 100% Xarel·lo (únic dins la DO Costers del Segre). Una peculiaritat del celler també és l'especialització del raïm Xarel·lo.
Pagesos/Responsable
Judit Sogas Sánchez
-
Horaris d’obertura al públic
Molt important trucar directe al celler per confirmar: 690 872 356 Dissabte 12 a 13h i 18 a 19h. Diumenge 11 a 12h.
-
Adreça
Avinguda Francesc Macià, núermo 6, 1er C
Ponent, Foradada, NogueraCom arribar-hi
El camí més fàcil per accedir-hi és anant primer a Artesa de Segre i agafar la carretera que va a Montsonís. Després, continueu per la carretera camí LV9138 direcció al Monestir de Salgar, i en 2 Km aproximadament arribareu a l'accés principal del celler. Ens trobem a la partida de Rubió de Baix.
Aprofita i visita també
CELLER CASTELL DEL REMEI
Castell del Remei és el primer celler català que elabora i etiqueta vins fins de criança. Es tracta d'una construcció centenària amb les antigues i actuals instal·lacions de recepció de raïm i expedició de producte, sala de vinificació, naus de criança, sala d'embotellar i sala de tast.