fbpx

Guia de viatge

Abans de marxar de casa


 1. 1. Horaris

  Recordeu els horaris d’obertura gratuïta de la majoria de les explotacions.

  Dissabte 10h a 14h i de 16h a 19h
  Diumenge de 10 a 14h (obertura tarda opcional)

  Consulteu al web, a la fitxa de cada explotació, els horaris indicats i sobretot confirmeu l’obertura del diumenge a la tarda, ja que no totes les explotacions estaran obertes. Planifiqueu el vostre cap de setmana combinant les visites en aquestes franges horàries. Recordeu que, per norma general, els torns de visita començaran a les hores en punt.
  Per les característiques especials d’algunes explotacions, algunes visites poden tenir alguna restricció. Aquestes indicacions les trobareu al text descriptiu de la fitxa d’aquestes explotacions, en negreta, a la pàgina web.


 2. 2. Meteorologia

  Us recomanem que estigueu pendents de les previsions meteorològiques i que aneu preparats per anar al camp (roba de recanvi, calçat còmode, barret pel sol, etc.)


 3. 3. Truqueu en cas que…

  Per preparar el vostre cap de setmana us recomanem que truqueu abans a l’explotació:

  • Si sou un grup de visitants que anireu junts (a partir de 6 o 8 persones), d’aquesta manera el personal de l’explotació estarà preparat per a la vostra visita.
  • Si teniu algun dubte en referència a l’adequació de les explotacions per a les persones amb mobilitat reduïda.
  • Si voleu visitar les explotacions amb els vostres animals de companyia, ja que no a totes les explotacions hi podran accedir.
  • Si voleu visitar, durant el mateix dia, dues granges ramaderes, comproveu que no hagi restriccions de bioseguretat (per evitar una possible contaminació entre granges).

De camí


 1. 4. Com arribar

  Hem procurat que les indicacions fossin el màxim de clares (senyalització GPS, fletxes als camins, etc.), però si mentre esteu de camí teniu dubtes, truqueu a l’explotació i ells us ajudaran a arribar.


 2. 5. En cas de pluja abundant

  Si plou, o ha plogut molt, us recomanem trucar abans a l’explotació per comprovar que el camí d’accés estigui en bones condicions.

Un cop arribeu


  1. 6. Identificació del personal

   Les persones responsables de l’explotació aniran identificades amb barrets de palla i xapes corporatives, seran els vostres referents.


  2. 7. On aparcar

   Aparqueu a les àrees assignades i senyalitzades. Si no sabeu on aparcar, dirigiu-vos al personal responsable.


  3. 8. Zona i temps d’espera

   Quan arribeu, potser us haureu d’esperar una estona fins a l’inici de la propera visita. Els responsables de l’explotació tindran previstes unes zones d’espera habilitades.


  4. 9. Ei Súpers!

   Si sou membres del Club Súper 3, identifiqueu-vos amb el carnet i els responsables de l’explotació us lliuraran un obsequi.


  5. 10. Respectem el medi

   Sigueu respectuosos amb els arbres, les plantes, l’hort, les vinyes i els animals. Aquests són el mitjà de vida dels productors i productores. No colliu ni toqueu res sense invitació.


  6. 11. Zones d’accés restringit

   Durant la visita, passeu per on indiqui la persona a qui seguiu i respecteu les zones d’accés restringit (posant especial atenció als petits de la família). Una explotació és un lloc de treball i no totes les àrees són adequades per a les visites.


  7. 12. Cada producte, la seva temporada

   La temporada dels productes es reparteix al llarg de l’any, és per aquest motiu que el servei de tast i /o la venda de determinats aliments no serà possible. Tot i així els responsables de l’explotació us podran explicar el procés de producció perquè conegueu com funciona l’explotació en ple rendiment.


  8. 13. Pregunteu

   Pregunteu. Si no heu visitat mai una explotació agrícola o ramadera, pregunteu sobre els dubtes que us puguin sorgir. Ningú coneix millor l’explotació que les persones que hi treballen.

Per menjar i dormir


 1. 14. Restaurants Benvinguts a Pagès

  Planifiqueu-vos el cap de setmana amb gastronomia de proximitat. Podeu dinar i sopar als restaurants recomanats, els seus menús contenen plats cuinats amb productes de temporada i del territori proporcionats per les explotacions participants a Benvinguts a Pagès. Truqueu per reservar!


 2. 15. Allotjaments Benvinguts a Pagès

  Passeu tot el cap de setmana a la comarca que desitgeu i feu nit al territori. Podeu dormir en aquells allotjaments que s’han inscrit al Benvinguts a Pagès; us oferiran alguna oferta o paquet especial per a tot el cap de setmana!


 3. 16. Identificació dels establiments

  Podeu identificar els restaurants i allotjaments que participen al projecte a través del web de Benvinguts a Pagès. Un cop al territori els reconeixereu pels adhesius corporatius que tindran penjats a l’entrada de l’establiment.

Abans de marxar i de camí cap a casa


 1. 17. Doneu la vostra opinió

  Benvinguts a Pagès és un projecte que té l’objectiu de consolidar-se en una cita anual. Ens interessen molt les vostres opinions i us demanem que, al final de la visita, tingueu un moment per emplenar una breu enquesta. A la mateixa explotació trobareu les indicacions de com fer-ho.


 2. 18. Responeu i guanyeu

  Tothom qui respongui l’enquesta de satisfacció participarà en un sorteig.


 3. 19. Parleu de #BenvingutsaPagès

  Compartiu l’experiència a les xarxes socials i feu difusió d’aquest projecte que vol apropar la ciutadania a l’origen de tot allò que mengem a casa nostra. Busqueu-nos al Facebook, Twitter i Instagram. El hashtag és #bap2020

Torna a dalt