Formulari de sol·licitud d'inscripció per Activitats complementàries

Has participat en edicions anteriors?

Escriu el teu correu electrònic a continuació. A través del teu correu electrònic, recuperarem la teva informació per tal de facilitar el teu procés d’inscripció.

Si tens algun problema per rebre el correu o no recordes la teva adreça posa't en contacte amb nosaltres a activitats@benvingutsapages.cat

Si és el primer cop que hi participes emplena el següent formulari.

L’emplenament d’aquesta fitxa no implica la participació directa al projecte Benvinguts a Pagès 2022 ja que les dades proporcionades hauran de ser verificades per l’organització en funció dels requisits.

La pàgina web de Benvinguts a Pagès (BaP) inclourà una fitxa personalitzada per a cada una de les activitats complementàries proposades i participants. Aquesta fitxa servirà perquè el visitant es pugui conèixer les singularitats i característiques de l’activitat proposada alhora que hi trobarà aquelles informacions de caire pràctic. A continuació us demanem algunes dades, algunes de les quals serviran per a generar la fitxa de la vostra Activitats Complementària si acompliu amb tots els requisits demanats per a participar en el Benvinguts a Pagès 2022.

Localitza l'activitat en aquest mapa de Google Maps. Pots fer servir el cercador per adreça per trobar-la.

http://facebook.com/
@
@

Afegeix els horaris de l'activitat durant els dies de l'esdeveniment.

1

Places disponibles per l'activitat. Serà el mateix per tots els horaris.

Feu-nos arribar de 2 a 5 fotografies, fetes en horitzontal, i que siguin representatives de la vostra activitat. Dues de les fotografies seran les seleccionades per encapçalar la fitxa de la vostra activitat així que us recomanem que siguin el més singulars possibles i, a poder ser, que hi sortiu vosaltres.
Les fotografies han de fer un mínim de 400px d’alçada i d’amplada, i poden pesar un màxim de 2MB.

1
2
1

Si heu emplenat aquesta fitxa per via telemàtica, cliqueu enviar sol·licitud; Si teniu algun problema amb l’enviament contacteu amb l’organització al telèfon 93 552 48 20 indicant que el motiu de la trucada és una consulta en referència a una Activitat Complementària de Benvinguts a Pagès o bé enviant-nos un correu a activitats@benvingutsapages.cat

La tramitació d’aquesta sol·licitud no garanteix la participació a Benvinguts a Pagès. Des de l’Organització s’estudiarà la vostra petició i se us informarà degudament.

De conformitat amb Reglament General de Protecció de Dades l’informem que Promotora d’Exportacions Catalans S.A (PRODECA) és el responsable del tractament de dades de caràcter personal. La base jurídica del tractament serà el seu consentiment, sense que es prevegin cessions ni transferències internacionals de tals dades. Les dades seran tractades amb la finalitat de fer-li participar en la campanya Benvinguts a Pagès. PRODECA l’informa que podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades i oposició, així com revocar el seu consentiment a tots o algun dels tractaments, enviant un correu electrònic a contacte@prodeca.cat. En cas de dificultats per a exercir-los té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (https://apdcat.gencat.cat). Les dades es conservaran durant el temps de durada de la campanya o fins que vostè els sol·liciti expressament.

D’acord amb la Llei orgànica, 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals, l’informem que Promotora d’Exportacions Catalans SA (Prodeca) és el responsable de tractament de les dades personals que estan sent recollides a través del present formulari sent la finalitat de tractament promocionar el seu negoci comercialment a través de les nostres plataformes. La legitimació per a dur a terme aquest tractament té base legal en el seu consentiment atorgat i en aplicació de mesures precontractuals. Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), limitació, portabilitat i oposició dirigint-se a l’adreça contacte@prodeca.cat. Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (apdcat.gencat.cat). Les dades seran conservades fins que vostè sol·liciti la baixa del servei. Les dades podran ser comunicades a tercers tenint en compte que la finalitat és la promoció del negoci.